За нас

Предимства на сътрудничеството със нас:

Нашите услуги, въпреки високото си качество и ефективност, имат ниска цена. Цялата работа по пакета от нещата, тяхното товарене и транспорт, сметосъбиране, разтоварване и монтаж на всички елементи в новото място не са прекалено скъпи. Ние се интересуваме от нашата репутация на пазара на движещи се услуги, които сме спечелили през дългите години. Ние ще се опитаме да направим цялата работа много качествено.

Работниците на компанията са на висок професионализъм и отговорност, да притежават умения за демонтаж и монтаж на мебели. Имат пълна отговорност за безопасността на мебели и други елементи. И нашите товарачи могат да бъдат наречени не само във връзка с преместването, но и отделно – само за извършване на операции по натоварване и разтоварване.

Друга важна услуга, която предоставяме, е рециклирането на мебели, стари домакински уреди, електроника. Ние се грижим за всичко това. Рециклирането на мебели ще се извършва в кратък срок и при благоприятни условия за клиента.

Обръщайки се към нас, Вие със сигурност ще бъдете щастливи от работа на нашите работници, които са професионалисти в своята област.