Товарене и извозване на строителни отпадъци

Строителни отпадъциКомпанията “Sofiautre” предлага услуга за извозване на строителни отпадъци. Този вид боклук не може просто да бъде хвърлен в контейнера за боклук. Да, и хвърлянето на няколко тона боклук в контейнера е много проблематично. Такъв боклук изисква своевременно отстраняване и изхвърляне.

Всеки ден изграждаме нещо, изграждаме сгради, разграждаме, ремонтираме апартаменти, офиси, помещения. И всеки ден има огромно количество строителни отпадъци. За износ със специално оборудване е абсолютно необходимо. Нашата компания разполага със собствен флот със специално оборудване и винаги сме щастливи да Ви предложим оборудване за непрекъсната работа в обектите и строителните обекти на клиента за отстраняване на строителни отпадъци.

Строителството и ремонтът е много трудна и задълбочена работа, която изисква много разходи, време и най-вече нерви. Нашата компания е много внимателна към нашите клиенти и оценява техният избор. Клиентите на “Sofiautre” не се грижат за нищо, защото за тях работи цял екип от специалисти, затова всеки от нашите клиенти става постоянен.

За извозване на строителни отпадъци и други отпадъци предлагаме различни машини, оборудвани с контейнер за изхвърляне на отпадъци. Винаги обръщайте внимание на обема и теглото на отпадъците.

За да направите поръчка за премахване на боклука, просто се свържете с нас по телефона или оставете заявка на нашия уебсайт.

Нашите специалисти внимателно ще проучат спецификата на работа, местоположението на съоръжение, удобство на пътища за достъп,  ще ви предложат най-добрата възможност за изхвърляне на отпадъци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *