Почистване на мазета и тавани

ПочистванеНатрупаните чрез години мръсотии, боклуци и животински отпадъци могат да причинят инфекции. Не заключващите се мазета, тавани и други технични помещения често приличат на голямо депо, поради огромното количество отпадъци и стари неща. Основното почистване на мазетата и тавани е най-добре да възложете на професионалистите, тъй като тази работа изисква първо – спазването на определени изисквания за безопасност на самите работници, както и спазването на държавните стандарти. На второ място, тази работа е свързана със система за рециклиране на отпадъците.

Фирмата за почистване “Sofiautre” почиства мазета, тавани, обществени помещения и частни къщи; отстраняване на домашни, строителни и други отпадъци (резултатът от живота на гълъбите, котките, плъховете и т.н.).

Специалистите на фирма ни предоставят почистващи услуги и след последствието от разрушаване на канализация и дезинфецират тези помещения.

2 thoughts on “Почистване на мазета и тавани

  1. Моля, за телефон за връзка с вас.На публикувания ,никой не отговаря.

    1. Здравейте! Извенете за толкова късен отговор ако имате интерес от услугите ни свържете се с нас на телефон 0899632966

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *