Къртене и извозване

къртене и извозване на строителен отпадък

Премахването на плочки е сложен и отнемащ много време процес, който изисква професионален подход и използване на специализирани инструменти. Само това гарантира запазването на целостта на стената или пода и минимизира работата по подготовката на повърхности за полагане на нови плочки. Необходимо е частично или напълно да се разглобяват плочките в Пловдив и София от стените и пода на стаите? Свържете се с Sofiautre!

Професионален подход към решаване на нестандартни и мащабни задачии гарантирани качествени резултати на достъпни цени.

Kъртене на керамични плочки

Къртене на стари плочки е от значение при извършване на ремонт в санитарните помещения (бани, душове, бани) и кухни. При работа е много важно да не се повреди повърхността на основата, така че последващото полагане на нов довършителен  материал да не създава трудности.

Специалистите на нашата фирма извършват работа по къртенето на керамични плочки бързо, ефикасно и точно, елиминирайки уврежданията и замърсяването на повърхностите. Ние извършваме къртене на керамични плочки в бани, тоалетни, кухни и други помещения. Извършваме работа по обекти от всякаква форма на собственост и предназначение: в жилищни апартаменти и частни домакинства, здравни заведения, детски градини и др.

Работният пакет включва:

подготовка на работното място: защита на пода, прозорците и други повърхности със специален филм. По този начин се избягват повредите и се минимизира последващото почистване. Ако демонтирате плочките в банята, водопроводът е покрит с плътен материал; триене на фуги между плочки с вода и отстраняване на хоросана; Премахването на плочки е сложен и отнемащ много време процес, който изисква професионален подход и използване на специализирани инструменти. Само това гарантира запазването на целостта на стената или пода и минимизира работата по подготовката на повърхности за полагане на нови плочки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *