Дезинфекция на жилище

Почистване и дезинфекция

Дезинфекция и почистване на апартаменти  е комплексно специализирано  обработване на жилище. Тази работа трябва да се извършва само от специалисти, в противен случай ще бъде безсмислена загуба на пари. В персонала на нашата компания има квалифицирани професионалисти.  Използват специално оборудване, предназначено за почистване на апартаменти след смъртта, откриване на хлебарки и дървенички.

След спирането на жизнената активност на човешкото тяло веднага започва разлагането на телесните тъкани. На открито този процес е по-бърз.

Почистването на помещенията и помещенията след смъртта включва следните етапи:

  • Проверка на конкретното място, където е починал (диван, под, стол и т.н.);
  • Изследвания на област за пропуски на линолеумът, плочките и т.н. за изтичане на течност;
  • Демонтиране на подови и мебелни облицовки с последващо обезвреждане;
  • Идентифицирайте всички дрехи. килими, тъкани, покрития, които са абсорбирали продукти на разпадане, за последващо почистване или унищожаване, ако не са подходящи за възстановяване;
  • Дезинфекцията на помещенията след смъртта, включително санитарно почистване на материали и предмети, е устойчиви на химични агенти;
  • Отстраняване на всички продукти и отпадъци, създаващи благоприятна среда за възпроизводство на бактерии;
  • Използване на дезинфекционни и дезодориращи средства за елиминиране на неприятен мъртъв мирис.

 Всички горепосочени етапи на технологичния процес на почистване на апартаменти в трудни ситуации е задължително, но не забравяйте, че във всеки отделен случай има нюанси, така че първо трябва да се консултирате с нашите специалисти за почистване на апартаменти след смъртта в София.

За възстановяването на списъка с необходимите работи (Дезинфекция и почистване)и изчисляването на тяхната цена, която зависи от местоположението, където ще се извърши обработката и продължителността на трупата на починалия.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *